Overleg:Ahmet Kaya

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik plak even een stukje naar deze overlegpagina, omdat niet duidelijk is over welke award dit gaat en het stuk daardoor te vaag wordt. Als je weet over welke award dit gaat, graag aanvullen en terugplaatsen in het artikel:

Tijdens de jaarlijkse muziek awards dat live op tv was, waar hij tot zanger van het jaar werd uitgeroepen, sprak hij over zijn Koerdische achtergrond en zij dat zijn wens was in zijn eigen moedertaal (Koerdisch) te zingen. Hij zong namelijk jarenlang alleen Turks.
Hij vertelde tijdens zijn speech dat hij een liedje had opgenomen in het Koerdisch Kerwan

(Kerwan, werd uitgebracht in 2001, met het album Hoşçakalın Gözüm) en stelde voor om een videoclip te maken. Tijdens de awarduitreiking werd hij aangevallen door paar Turkse zanger omdat hij in het Koerdisch wou zingen.

Hoe dan ook, sommigen zangers van Koerdische afkomst in Turkije hebben Koerdische albums opgenomen nadat de regering onder de druk van de EU de regels van het niet mogen gebruiken van de Koerdische taal versoepelde.

Fruggo 30 sep 2007 21:42 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Ahmet Kaya. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 jul 2017 10:14 (CEST)Reageren