Overleg:Alexandre Horowitz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Horowitz ook hoogleraar aan TU Eindhoven geweest[brontekst bewerken]

Bij mijn weten is ir. A. Horowitz ook gewoon hoogleraar werktuigbouwkunde aan de TU (toen nog TH) Eindhoven geweest. Ik weet de juiste jaartallen niet, anders had ik er zelf wel wat over geschreven. Wel heb ik hier nog een paar oude studiegudsen. In die van 1967/68 staat hij nog vermeld als hoogleraar in de vakgroep "Landbouwwerktuigen en kleine werktuigen". En in de gids van 1973/74 staat hij vermeld als hoogleraar in de vakgroep "Produktontwerp en mechanische constructie".

Ook staat hij niet vermeld onder "Bekende (oud-)hoogleraren" op de pagina "Technische Universiteit Eondhoven". Dit laatste voeg ik zelf wel toe; er staan toch geen jaartallen bij.

Gezien 's mans bekendheid verbaast het me dat zijn hoogleraarschap niet wordt genoemd.

--HHahn (overleg) 3 nov 2009 21:36 (CET)

Ben inmiddels de jaartallen tegengekomen en heb zijn hoogleraarschap erbij gezet. --HHahn (overleg) 6 nov 2009 13:23 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Alexandre Horowitz. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 22:47 (CEST)