Overleg:Alpentijloos

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Kleur van de bloembuis[brontekst bewerken]

In geen referentie wordt er geschreven over de kleur van de bloembuis. De meeste foto's van betrouwbare bronnen tonen een smaragdgroene buis. Zie de foto's van Teun Spaans en van mijzelf, alsook bv. de foto's op [1] en [2]. Kijk ook naar deze andere foto genomen in de Valle d'Aosta [3], die ook een duidelijk smaragdgroene bloembuis toont.

Ik betwijfel of foto op de site van de botanische tuin van Karlsruhe [4] van Colchicum alpinum correct is. Die ziet er meer uit als een gewone Colchicum autumnale. Die plant heeft drie bloemen, waarvan de stijlen duidelijk gebogen zijn. Het zou niet de eerste keer dat een plant in een botanische tuin verkeerd gelabeld is. --Réginald (Overleg) 14 dec 2009 21:23 (CET)Reageren

PS: Ik zou ook voorstellen de referenties op het eind van de zinnen of het eind van de pagina te plaatsen, zodat de tekst gemakkelijker te lezen zou zijn. Zie de Franse versie van de pagina.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Alpentijloos. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 aug 2017 00:18 (CEST)Reageren