Overleg:Ampie's Broadcasting Corporation Suriname

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Tekst herschreven,ingekort en aangepast. Hoop dat het zo te doen is, Koen aub jouw reactie hierop.. ik werk vanaf een ander IP adres, maakt dat iets uit? met dank,

groet, Shir

het blijft dan denk ik toch nog een wiu artikel al heb je het verandert en het op deze vorm blijft. Liveshop 23 mei 2007 17:54 (CEST)

Neutraliteit[bewerken]

Het is mijns inziens begrijpelijk dat er in dit artikel directe relaties worden gelegd tussen de Decembermoorden in 1982 en de geschiedenis van deze radiozender. Naar mijn mening dient echter de wijze waarop dit tot uiting komt in de tekst neutraler te zijn en bovendien voorzien van bronvermeldingen. De toon in het artikel is nu 'lovend' over André Kamperveen en 'negatief-kritisch' over de Decembermoorden. Nogmaals, alhoewel dit begrijpelijk is gezien het verloop van de gebeurtenissen, ben ik van mening dat dit artikel dit alles (toch) objectiever dient te beschrijven. Graag reacties hierop. Mozztheman 3 dec 2007 11:59 (CET)

Dit hele artikel leest als een reclamespotje voor ABC niet alleen de passage over de Decembermoorden. Het zou helemaal door de mangel moeten van begin tot eind. Wae®thtm©2007 | overleg 6 dec 2007 17:27 (CET)

Taal[bewerken]

Volgens de leidraad van het Groene Boekje (zie http://woordenlijst.org/leidraad/14/ ) schrijven we "Andrés grootste droom" (dus zonder apostrof) en niet "André's grootste droom" zoals WinContro schijnt te denken. Ik heb dit op zijn overlegpagina proberen te melden, maar mijn tekst werd blijkbaar (tweemaal) niet opgeslagen...

En zelfs als "Andrés" fout zou zijn, betekent dit niet per se dat andere bewerkingen ook fout zijn. Of vinden jullie een zin als "Het bedrijf is gevestigd zich aan de Maystraat in Paramaribo." correct Nederlands?

Wees dus niet te snel met het terugdraaien van andermans bijdragen, zelfs al gaat het om een anonieme gebruiker (die misschien veel weet van taal). Dank je!

Met vriendelijke groeten,

84.198.23.3 2 apr 2010 17:46 (CEST)

Excuses ik zat fout. Iedereen maakt wel eens fouten... Mvg, --WinContro overleg 5 apr 2010 23:10 (CEST)