Overleg:Back to the Future (film)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Goldie Wilson, de zwarte bediende in de ijssalon is in 1985 burgemeester. Dit komt omdat Marty hem in 1955 op het idee brengt. In die tijd was een zwarte burgemeester nog niet gebruikelijk. Dit klopt niet: in het originele 1985 was Goldie Wilson al burgemeester. Rond de 9de minuut (net na de scène waarin Marty auditie doet met zijn muziekgroepje) komt er een busje voorbij met de melding "Herverkies burgemeester Goldie Wilson". Wilson was dus al burgemeester geworden zonder toedoen van Marty. Er is een mogelijkheid dat hij zijn politieke carriere vroeger is begonnen in de nieuwe tijdlijn, maar daar kan enkel subjectief naar worden verwezen omdat Goldie in het nieuwe 1955 al droomt over deze carrière. Meer nog: in het nieuwe 1985 is er geen aanwijzing dat Goldie Wilson burgemeester is. In de tweede film verwijst de zoon van Goldie wel (via een reclamespot voor zijn garage) dat zijn vader ooit burgemeester was.

The power of love niet in film verwerkt[brontekst bewerken]

Onder het kopje muziek staat dat de song "The power of love" niet in de film is verwerkt. Dat klopt niet: Net nadat Jennifer en Marty elkaar gezoend hebben op het plein voor de klokketoren hoor je dit nummer wel degelijk. Je hoort het ook als Marty op een skateboard achter een pickup truck meelift.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Back to the Future (film). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 jul 2017 04:02 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Back to the Future (film). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 apr 2019 18:55 (CEST)[reageer]