Overleg:Bami

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Samenvoegen artikelen Bami en Bami goreng[bewerken]

Wellicht is het goed om de artikelen bami goreng en bami samen te voegen omdat in het Nederlands vaak geen onderscheid wordt gemaakt tussen bami als ingrediënt, dus als alleen de noedel, en bami in de vorm van bami goreng. Wanneer beide artikelen gehandhaafd blijven, is het dan niet beter om deze onderscheid in de tekst duidelijk te omschrijven en dan ook bami in de vorm van bami goreng ook alleen daar te behandelen en hier alleen bami als noedel te beschrijven? Takeaway 14 feb 2009 12:43 (CET)

Het lijkt me het beste (= minste werk) om bami goreng over te hevelen naar bami. Bami goreng kan dan een redirect worden naar bami. Klein probleem: ik weet niet hoe een redirect gemaakt wordt. Robb 28 feb 2009 11:34 (CET)
Prima, zal ik binnenkort doen maar moet nu weg voor avondeten.Takeaway 28 feb 2009 11:43 (CET)

Redenen voor wijzigingen d.d. 24 februari 2009[bewerken]

-Ik heb de benaming "bami trafasie" uit de foto verwijderd omdat die geen soortnaam maar een merknaam is en alleen voorkomt in artikelen die door de contributant zijn geschreven.
-"Surinaamse kruiden en specerijen" heb ik veranderd in "een andere samenstelling van kruiden en specerijen" omdat deze kruiden en specerijen niet specifiek Surinaams zijn. Alleen de samenstelling is Surinaams.Takeaway 24 feb 2009 04:36 (CET)