Overleg:Bart Van Renterghem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dag mensen

Dit is mijn eerste invoer in Wikipedia (ik vond de "broken" link op de website van KMSK Deinze en ken Bart).
Ik snap wel dat de eerste opmaak op niks trok (was ingetikt in een PDA) en misschien deed ik wel wat te lovend, maar ik weet niet waar de "niet neutraal"- en "niet encyclopedie-waardig"-opmerkingen nu nog op slaan.
Ik weet ook niet hoe ik er vanaf geraak. De "wiu-tag" (waarvoor dat ook mag staan) behoor ik blijkbaar toch niet te verwijderen (sorry voor die vorige keren) maar wie doet dat dan wel, en wanneer, en op basis waarvan?
Ik probeer de tekst nu zo'n beetje te verdedigen in deze overleg-tab en ook op de Verwijderde-artikelen-pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Te_verwijderen_pagina%27s/Toegevoegd_20070308#Toegevoegd_08.2F03:_Deel_3 maar voor zover ik kan zien is er niets wat mij garandeert dat de pagina niet gewoon gewist wordt na die 14 dagen of hoeveel is het.

Enfin, wat mij betreft:
Wissen dat wiu-sjabloon!
Groeten
Keep up the good work
Peter.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bart Van Renterghem. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 aug 2017 04:05 (CEST)[reageer]