Overleg:Berge Stahl (schip, 1986)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Uit artikel gehaald, dit hoort op het overleg. IIVQ 16 jun 2006 09:55 (CEST)[reageer]

Aanvullingen en foto's volgen, ik wacht op autorisatie.
Ben bezig met een artikel over de OOCL 'Atlanta', het (vooralsnog) grootste containerschip ter wereld. Mearsk laat op dit moment een nóg grotere bouwen, maar de gegevens zijn nog geheim, ik heb ze wel, maar mag ze nog niet publiceren, dus later meer hierover.

Overdenksel: Ik vraag U af: waarom zijn er geen vrachtschepen met een kernreactor? Ik wil de rekening bij het tanken van dit bootje liever niet betalen, da's ongeveer 1 miljoen euro per tankbeurt :) Is 25 jaar varen met 80 ton stookolie per 24 uur goedkoper dan een kernreactor? Is het geen idee om het bedrijfsleven meer te laten investeren in kernfusie? Redelijk veilig en onuitputtelijk!

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Berge Stahl (schip, 1986). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 aug 2017 13:19 (CEST)[reageer]

Hernoemd en wordt gesloopt[brontekst bewerken]

Zie pagina in Engels: "In July 2021 the ship was beached at Gadani ship-breaking yard and scrapped." Andere bron: http://www.mastermariners.org.au/news-international/4417-former-berge-stahl-beached-at-gadani-beach – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wilco Vahrmeijer (overleg · bijdragen) 21 sep 2021 16:26‎