Overleg:Boxmeer (gemeente)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Is Sylvia millencam niet ook een bekende boxmeerse? ze heeft zeker in boxmeer gewoond en op school gezeten. daarnaast staat er zelfs een standbeeld ter na gedachtenis aan haar in het stadspark.

een andere bekende boxmerenaar is zeker te weten de heer guido wijers. hij heeft in boxmeer gewoont tot dat hij ging studeren in breda waar hij nog steeds woont.

een evenement wat mijn inziens kan worden toegevoegt is de vaart!?!

bekende boxmerenaar, tweede kamerlid Emile Roemer woont in sambeek wat onderdeel is van de gem boxmeer.

daarnaast vroeg ik mij af moet/kan bij geschiedenis niet een koppeling worden gemaakt naar http://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_om_Overloon wat ook een onderdeel is van de gem boxmeer. ook staat er geen beschrijving van de geschiedenis van boxmeer. alleen een beschrijving van de geschiedenis van de boxmeerse herindelingen.

Beste anoniem, graag je opmerkingen ondertekenen met 4 tildes (~). Verder staat het je vrij deze informatie zelf toe te voegen. Groet, Arnaud 12 sep 2007 17:39 (CEST)[reageer]

Ik ga proberen af te sluiten met tildes, maar waarvoor is dat? groet 84.81.131.7 16 sep 2007 21:26 (CEST)[reageer]

Nog een vraagje, waarom zijn al de bekende Boxmerenaren uit het (verre)verleden verwijder? het merendeel van deze personen heeft een eigen straatnaam in Boxmeer. De naam BoCKsmeer is zelfs afkomstig van het geslacht Bock, waar tevens Boxtel haar naam aan heeft te danken. groet vega16 sep 2007 21:30 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Boxmeer (gemeente). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 18:53 (CEST)[reageer]