Overleg:Brandstofverbruik

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Tabel zuinige auto's[bewerken]

De tabel waar zoogenaamd de 20 meest zuinigste auto's worden weergegeven klopt voor geen meter. Ten eerste er zijn nu enorm veel nieuwe zuinige auto's bijgekomen die in dat lijstje passen. Ten tweede in de tijd dat de tabel gemaakt werd, waren er veel meer zuinige auto's die niet in de tabel vermeld staan. Deze lijst is dus incompleet en verouderd, daarom stel ik verwijdering voor. Wie is er hier mee eens?

Racingfreak 16 sep 2008 20:48 (CEST).
Je kan hem beter updaten (en eventueel verkorten om werk te besparen). "De 20 zuinigste benzineauto's" kan ook worden vervangen door "Tot de zuinigste benzineauto's behoren:".--Patrick (overleg) 17 sep 2008 01:22 (CEST)

veranderingen[bewerken]

Recent heb ik veranderingen aangebracht. Een nieuw kopje "Natuurkundig" is er aan toegevoegd. Cijfers van de Twingo en de Porsche zijn te vinden bij http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile_drag_coefficients.

Vond dat dit belangrijk was om erbij te zetten en heb er een voorbeeld bij gezet om aan te geven wat de "grap" ervan was. Daarnaast heb ik ook CO2 uitstoot gecorrigeerd en verduidelijkt.

Ik merk op dat ik per ongeluk iemand anders zijn overleg heb verwijderd... excuses voor dat, geen idee hoe ik het terug haal.

Doomedtrader 5 okt 2010 01:22 (CEST)

België[bewerken]

Wereldbol De voorbeelden en het perspectief in dit artikel geven misschien geen wereldwijd gezichtspunt over het onderwerp weer.
Probeer dit artikel alstublieft te verbeteren aan de hand van deze tips of bediscussieer het probleem op deze overlegpagina.

Kan iemand de Belgische fiscale regels toevoegen? MADe 2 nov 2010 20:03 (CET)