Overleg:Brent Spar

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Brent-spar)
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Mpm

het stuk:


Achteraf bleek dat Greenpeace zich enorm had aangesteld, en dit alleen maar had aangegrepen als publiciteitsstunt. De Brent Spar bevatte bijna geen gevaarlijke stoffen. En het strippen was uiteindelijk 100 miljoen euro duurder dan het dumpen was geweest... Hieruit blijkt dat Greenpeace het helemaal niet zo goed voor heeft met de natuur, maar vooral de bevolking, media en politiek wil manipuleren, voor hun eigen agenda!


is alles behalve neutraal

Greenpeace bleek gelogen te hebben. Greenpeace loog ook toen mensen van Greenpeace, roekeloos als altijd, in het water vielen en dreigden te verdrinken.Zij werden gered vanuit de schepen van Shell, maar Greenpeace vermelde bij de foto's van die reddingsactie dat Shell Greenpeace-mensen probeerde te verdrinken.

Over niet-neutraal gesproken! Allerlei subjectieve oordelen (en zonder bron) van iemand die niks met het milieu opheeft, en er een hekel aan heeft als iemand voor het (leef)milieu opkomt waar wij en met name ons nageslacht in moet leven. Meneer/mevrouw hierboven maakt zeker nooit een rekenfout? Zelfs de NASA maakt regelmatig een rekenfout (bijv. met iets simpels als het verwarren van inches en centimeters), met catastrofale gevolgen. Meneer/mevrouw hierboven is zeker slimmer en foutlozer dan al het personeel van de NASA bij elkaar? Wat een arrogantie.Mpm (overleg) 20 dec 2013 23:15 (CET)Reageren