Overleg:Brugklas (televisieserie)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Gebruiker:Larsnl

ik kan begrijpen dat u de afleveringsrollen niet noemenswaardig vind, maar misschien anderen willen misschien wel weten wie de jonge niet-acteurs omdat de meeste nu acteur in hun profiel hebben staan. Heeft u daar ook aan gedacht, ik wil graag een compleet beeld krijgen.

Rabartels (overleg) 11 jun 2014 22:40 (CEST)[reageer]

Hallo Rabartels, die anderen kunnen dan op de aftiteling kijken (of online). Voor het algemene publiek is het zeker niet relevant zeker op lange termijn wordt de lijst elle(n)lang. Larsnl Overleg 15 jun 2014 19:26 (CEST)[reageer]

Er is iets mis gegaan met de opmaak van seizoen 1, na een aantal anonieme wijzigingen. Ik heb al geprobeerd dit ongedaan te maken, maar het is mij niet gelukt. Zou iemand de pagina kunnen herstellen tot de laatste versie, gemaakt door Matthijswiki? Autoliefhebber (overleg) 10 jan 2016 21:59 (CET)[reageer]

Ik denk dat ik het heb kunnen oplossen. JP001 (Overleg)  16 jan 2016 14:16 (CET)[reageer]

Verwijderen lijst met afleveringen[brontekst bewerken]

Met welke reden is de afleveringenlijst van Brugklas verwijderd?

deze stond er eerst wel op ik wil graag alle titels weten. lijkt me ook wel handig...

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Brugklas_(televisieserie) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 8 nov 2021 06:19 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.