Overleg:Christopher Ward (schaker)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"Christopher is een voortrekker in de grote groep schaakgrootmeesters die het Verenigd Koninkrijk de laatste jaren kent. Hij is kampioen van Groot-Brittannië geweest en hij traint een aantal jonge schakers met veel succes"

Waar komt deze informatie vandaan? Volgens mij is Christopher geen actieve, professionele speler meer, hij woont in Nederland en werkt bij een automatiseringsbedrijf als ik me niet vergis.

Pascal

Dag Pascal, fijn dat je zo alert bent! Is de verbetering van 'Schagen' ook van jouw hand? Ik probeer alles zo goed mogelijk te doen maar toch...!! de informatie over Chris Ward komt van: http://www.everymanbooks.com/disp_biog.php?id=75 met vrgroet Jaap

Klopt, ook dat Schagen is van mijn hand, ik wil even niet inloggen.

Anyhow, die info op de boeksite is enerzijds wel een goede bron, anderszijds is het redelijk om aan te nemen dat een uitgever niet snel zal schrijven "De auteur van dit boek, ... is de slechtste schaker die ooit in Engeland heeft geleefd", (wat uiteraard niet op Ward van toepassing is) oid, ik denk dus dat het grotendeels waarheid is maar een beetje mooier gemaakt. Maakt ook niet heel veel uit, ik weet ook niet zeker, misschien heeft Ward zijn computer aan de wilgen gehangen en is hij weer schaker geworden, I don't know.

Groeten,

Pascal.