Overleg:Claxon

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Enkele vragen/opmerkingen[brontekst bewerken]

Bij treinen wordt de toeter tyfoon genoemd

Is dat zo? Of beter, wordt dit algemeen zo gebruikt, of is het spoorwegjargon? Het lijkt me in elk geval beperkt tot Nederland (al kan ik me heel goed vergissen).

De semi-locals menen hiermee local credits op te bouwen. Vooral de triple toet draagt sterk bij aan het verhogen van deze index. Bij deze uitvoering geeft de gebruiker door middel van een geluidsignaal te kennen dat een medeweggebruiker voorrang krijgt waarop deze reageert met een geluidsignaal als dank. De eerst genoemde claxonneert hierna als teken dat het bedankje aanvaard is.

Wat is dat allemaal? Deze alinea moet op zijn minst grondig herschreven worden, al lijkt dit gedeelte me toch overbodig, tenzij er ergens een heel "hoofdstuk" over het gebruik van de claxon wordt toegevoegd.


--KB72 2 jun 2010 23:50 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Claxon. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 mrt 2020 04:33 (CET)[reageer]