Naar inhoud springen

Overleg:Cornelis Claesz (drukker)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 maanden geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

enkele kleine opmerkingen[brontekst bewerken]

Het lemma ziet er al heel erg goed uit! (Ik ga in zo'n situatie natuurlijk meteen denken: "stel je voor dat deze nieuwe "Gebruiker" doorgaat met bijdragen aan Wikipedia! Wat een verrijking zou dat zijn!", maar dat terzijde). Ik heb nog wel een paar kleine opmerkingen:

  • het probleem van de verschillende Cornelis Claeszen heb je keurig opgelost!
  • het staat een beetje raar dat ie ongeveer 1546 geboren is en 1547 overleden. Is daar niks aan te doen?
  • we (ik heb het ook even aan mijn partner Wilma laten lezen; eigenlijk omdat ik zo trots was op dit werkstuk - ze was onder de indruk!) vonden de zin over de verdediging tegen de aanval van Coolhaes een beetje onduidelijk. We moesten het twee keer lezen. Wat had hij fout gedaan? Kun je dat nog even toelichten? Ik neem aan dat hij ook "onchristelijk drukwerk" uitgaf, of zoiets. Overigens is het misschien ook mooier om deze passage ergens vlak voor z'n overlijden te plaatsen (i.v.m. de chronologie). In ieder geval hoort het niet helemaal thuis onder het kopje "vroege carriëre".
  • verder zit ik nog even te dubben over de manier waarop je de links naar picarta hebt gemaakt. Officieel horen er geen links naar externe bronnen in de lopende tekst. Ik vind dit een beetje een grensgeval. Ik vind ze in ieder geval veel te "dominant". Maar daar moet ik nog eens even over denken. We hebben het er nog over!

In ieder geval voor nu nogmaals mijn complimenten met dit mooie stuk werk! Hartelijke groet, --Dick Bos (overleg) 24 aug 2016 20:03 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 jan 2024 21:30 (CET)Reageren