Overleg:DN7C

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naam[bewerken]

Kan deze pagina niet beter 'DN7C' heten dan 'Transfăgărăşan'? Dat is consequenter met andere artikelen over wegen. Zo heet de pagina van de 'Autoroute du Nord' in Frankrijk 'A1 (Frankrijk)' en het artikel over de 'Egnatia Odos' in Griekenland is een paar dagen geleden hernoemd naar 'A2 (Griekenland)'. In Roemenië hebben ook alle artikel over autosnelwegen het nummer als titel en niet 'Autostrada Soarelui' of 'Autostrada Transilvania'. Croonstad (overleg) 18 mei 2011 20:11 (CEST)

Ik begrijp je opmerking en overweeg je te volgen. Maar de besproken weg is in dit geval geen autosnelweg. Autosnelwegen komen normaal allemaal in wikipedia. Gewone wegen (zoals deze) komen nooit allemaal aan bod in wikipedia. De reden dat deze hier is opgenomen is omdat dit een 'speciale' route is. Vergelijkbaar met de Route Napoleon misschien. Dit is ook een gewone weg (niet elke Franse N-weg heeft een wiki), maar het heeft enkele speciale eigenschappen waardoor ie een wiki verdient. Groeten, --62.134.62.230 19 mei 2011 18:21 (CEST)
Het enorme werk om alle nationale wegen in Roemenië te beschrijven zit erop, maar dat betekent wel dat bovenstaand argument niet meer geldig is. Als niemand er problemen mee heeft, wordt de titel veranderd in DN7C, omdat dit in lijn in met de andere wegenartikelen. Croonstad (overleg) 22 nov 2011 00:25 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op DN7C. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2018 16:10 (CEST)