Overleg:Danny Phantom

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Moet Citaten verplaatst worden of niet?[bewerken]

Moet Citaten verplaatst worden naar Afleveringen van Danny Phantom of blijven staan waar het nu is? DP Fan 27 aug 2006 00:56 (CEST)

Citaten horen eigenlijk thuis op Wikiquote en moeten dus eigenlijk daarheen verhuist worden. -- Sander 27 aug 2006 15:06 (CEST)


Ik heb de Danny Phantom Citaten op Wikiquote gezet en er een link naartoe gemaakt.DP Fan 27 aug 2006 16:02 (CEST)

liedteksten verwijderd[bewerken]

Ik heb de liedsteksten verwijderd, hier rusten immers auteursrechten op. Letterlijke overname van liedteksten is niet toegestaan zonder toestemming vooraf van de rechthebbende, die hier in het algemeneen een vergoeding voor wil hebben. Mhaesen 28 aug 2006 14:10 (CEST)

Spelling en E waarde.[bewerken]

Ik vind het aantal spelfouten aan de hoge kant (en vraag me ook af wat de E waarde van het artikel is, maar dat is mijn ppov). Succes met bewerken. --EdwinB 13 sep 2006 00:55 (CEST)

Met E waarde bedoel je neem ik aan encyclopedische waarde? Ik denk dat dat wel goed zit, al kan het artikel stukken beter. Het aantal spelfouten is inderdaad erg hoog. Ik heb een aantal keer het artikel helemaal doorgekeken en verbeterd, maar als 2 dagen later er alweer tig fouten inzitten dan wordt je daar vrij moe van. -- Sander 13 sep 2006 11:39 (CEST)

Bewerkingen[bewerken]

Ik heb de volgende bewerkingen gedaan:

  • Enorm veel spelfouten verbeterd
  • Veel zinnen herschreven om ze beter te laten lopen
  • Een aantal personages verwijderd die (bijna) nooit te zien zijn
  • Alle gadgets van Plasmius en Vlad verwijderd, om zo het artikel wat in te korten
  • Drie secties verplaatst naar een logischere plek
  • Veel Trivia verwijderd, om het artikel in te korten en om het beter leesbaar te houden

Ik hoop dat dit artikel een beetje netjes blijft. Ik wil ook graag nogmaals de knop "Toon bewerking ter controle" onder de aandacht brengen. Dit scheelt serverruimte (en dus geld) voor Wikipedia, en het is overzichtelijker voor anderen als je gewoon al je bewerkingen in 1 keer maakt. -- Sander 13 sep 2006 12:05 (CEST)

Aflevering Titels en kort uitleg.[bewerken]

Omdat ze vonden dat een eigen pagina voor afleveringen van Danny Phantom niet nodig was hebben ze die laten verwijderen, dus heb ik de Afleveringen onder "Aflevering Titels en kort uitleg" geplaatst. Als het artikel te lang is kan altijd de uitleg nog verwijderd of ingekort worden om het in te korten. -- DP Fan 13 sep 2006 20:11 (CEST)

Personages[bewerken]

Is het niet een idee om de personages te verhuizen naar een apart artikel? Want de lijst hier word een beetje te lang. --BakkertjeWouter. 25 feb 2011 15:42 (CET)