Overleg:De Koppel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De foto is van de Binckesstraat. Die ligt niet in De Koppel, maar in de Kruiskamp. Ik zal eens snel proberen een foto van een representatief straatje in De Koppel te maken! Dick Bos 17 aug 2009 22:49 (CEST)[reageer]

Dag Dick, dat dacht ik ook toen ik de foto maakte. Ik had hem op commons zelfs in eerste instantie onder die naam neergezet. Vervolgens heb ik me in de war laten maken door een kaartje op internet waar ik niet goed op had gekeken. Weg moet die foto dus op deze plek, en terug naar de Kruiskamp ermee! (Door dat alles is het artikel inhoudelijk in elk geval wat uitgebreid. Heeft het toch wat opgeleverd...) Hettie 18 aug 2009 20:17 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van De_Koppel zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2009-08-16 14:27:40 Hjvannes (bron: gemeente Amersfoort op www.amersfoort.nl/smartsite.shtml?id=199548 en www.amersfoort.nl/smartsite.shtml?id=151925)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 23 feb 2022 06:14 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.