Naar inhoud springen

Overleg:De Nieuwe Wereld (YouTube-kanaal)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Japkiw in het onderwerp Iets te veel Fan-POV

Presentatoren[brontekst bewerken]

Op 24 november 2021 werd de zin "Eind 2021 verlieten Paul van Liempt en David van Overbeek het platform" toegevoegd door een anonieme gebruiker, zonder bronvermelding. Op de officiële website (https://denieuwewereld.tv/) staan beiden nog gewoon vermeld onder het kopje "Presentatoren".

Mijn voorstel is daarom, deze zin weer te verwijderen. Oski (overleg) 25 nov 2021 09:31 (CET)Reageren

Iets te veel Fan-POV[brontekst bewerken]

Dit artikel neigde naar reclame en Wikipedia:Fan-POV. Het leek er in ieder geval op dat delen geschreven waren door een fan: "Dat maakt dat de gedachtewisselingen vaak op het scherp van de snede zijn." @Oski merkte ook al op dat er geen bron was voor die zin over het vertrek van Van Liempt en Van Overbeek. Die bron kon ik nog steeds niet vinden, dus ik heb de zin verwijderd.

De selectie van afleveringen was zo lang dat het erop leek dat er gestreefd werd naar een compleet overzicht, dus die lijst heb ik wat ingekort. Ook leek het me van weinig encyclopedisch belang om bij elke aflevering te melden wie de interviewer is.

De informatie over het boek van Ad Verbrugge is niet on-topic en ook al te lezen op zijn eigen pagina. De samenwerking met Centrum Èthos en BON is ook opklopperij, want Verbrugge is bij beide direct betrokken. Japkiw (overleg) 22 feb 2022 23:53 (CET)Reageren