Overleg:De Weerribben

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Pieter, heb je toestemming van de makers van deze site gekregen voor het letterlijk plaatsen van hun tekst? (waarschijnlijk idem voor Schiermonnikoog en Biesbosch, de site is momenteel te traag om alles langs te lopen). Fransvannes 25 mrt 2003 23:27 (CET)

Is hier al een antwoord op gekomen?

Ja, eind maart/begin april is hier op Pieters overlegpagina over van gedachten gewisseld (de discussie is vrij kort daarop helaas gewist, maar is in de voorgeschiedenis nog terug te vinden). De uitkomst was dat ik navraag zou doen bij de krant waar de tekst vandaan kwam. Dat heb ik gedaan, maar ik heb er nooit meer iets op teruggehoord. Dus vind ik deze pagina nu nog precies even twijfelachtig als toen. Fransvannes 30 jan 2004 22:35 (CET)

Ik heb deze pagina daarom maar op de Verwijderlijst geplaatst, samen met Duinen van Texel, De Meinweg en Nationaal Park Schiermonnikoog. Puckly 30 jan 2004 23:26 (CET)


Pagina's zijn inmiddels allemaal zo herzien dat er geen sprake meer is van een copyright-schending. - Puckly 4 mrt 2004 20:03 (CET)


Nationaal Park Weerribben-Wieden i.o[bewerken]

Inmiddels maakt het Nationaal Park De Weerribben deel uit van het Nationaal Park Weerribben-Wieden i.o. Is verplaatsing handig? Of maken we een nieuw lemma aan? En wat doen we dan met het artikel De Wieden? Marco Roepers 15 mrt 2007 18:30 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op De Weerribben. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 02:15 (CEST)