Overleg:De ondergang van Nederland

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik twijfel sterk of dit wel gebeurd is. Wellicht wat achterdochtig maar toch. Op www.rechtspraak.nl kon ik niets vinden, zeker niet op de genoemde datum van uitspraak. Daarnaast vond ik via google deze en deze analyse. Blijkbaar was de kwestie in 2003 nog niet opgehelderd. Dit riekt naar een hoax. Groet,Bontenbal 27 dec 2006 19:08 (CET)

Die twee bronnen bevestigen de uitspraak. Misschien een idee om het artikel verder uit te breiden met de complot theorieën, maar deze trekken de gepresenteerde feiten verder niet in twijfel. --Bubba 22 jan 2007 16:11 (CET)
Ik heb op basis van bovenstaande het twijfel-sjabloon verwijderd, vooral omdat rechtspraak.nl verre van compleet pretendeert te zijn (zeker voor lagere uitspraken). Twijfel omdat het daar dus niet in gevonden kan worden lijkt me dan ook ongegrond. Heb verder het artikel uitgebreid met een aantal (internet)-bronnen Frederik Beuk 1 apr 2007 02:26 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op De ondergang van Nederland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 okt 2017 09:55 (CEST)