Overleg:Dirty house

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wat wordt in dit artikel precies bedoeld met 'geluidskwaliteit' in dit artikel? Ik heb hier dirty house sets in CD-kwaliteit en ik vind het erg goed klinken op m'n systeem. Is er geen betere term te gebruiken (zodat ik en anderen ook meteen snappen wat er bedoeld wordt)? - Rderijcke

Geluidskwaliteit = mastering[brontekst bewerken]

De meeste DH platen zijn minder goed afgemixed en niet volledig in dolby opgenomen. Eerder als 160kbps uit FL-Studio komen rollen en na wat softwarematige modificaties op cd gefikt.

GEEN muziek stroming[brontekst bewerken]

sommige mensen denken dat dirty house een muziek stroming is. hier staat dat ook weer. er staat letterlijk: Dirty House is een in Nederland ontstane tegenstroming binnen de housemuziek. Maar het is geen muziekstroming/gerne! Dit wordt nogmaals bevestigd als je dit op de site van Vato Gonzalez(bedenker en maker van Dirty House)leest: Dirty House ™ is niet een muziekstijl. Het is een concept achter de muziek, de naam van mijn platenlabel en evenementen en ook een internationaal geregistreerd handelsmerk. Sommige mensen zien het als die typisch Nederlandse klank van huis - maar het concept gaat verder dan muziek stijl. Dirty House ™ kan zoveel techhouse als baile funk, zoveel electrohouse als Baltimore worden. Het is de non-stop energie in een mix tussen alle eclectische muziek stijlen zonder dat er een moment om een adem dat is de essentie van Dirty House ™ te nemen. Daarom vind ik dat dit moet worden veranderd om verwarringen te voorkomen.