Overleg:EénNL

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naam[bewerken]

Overal wordt gesproken van "Eén NL" (met spatie). In de media, op de website ("Welkom op de website van Eén NL") en ook in het logo is te zien dat het om twee aparte woorden gaat. Waaruit blijkt dan dat de naam toch "EénNL" zou moeten zijn? Omdat het een keer zo genoemd staat in een artikel op de website? Gertjan 23 aug 2006 14:27 (CEST)

Volgens mij staat er in de titel van de pagina duidelijk EénNL (helemaal bovenin browser) en ook de tekst noemt twee keer EénNL, de titel van het stukje vermeldt dan weer Eén NL. De andere pagina's geven weer Eén NL. Verwarrend dus. Laten we het maar afwachten want om het nu weer opnieuw te wijzigen is ook zo zinloos. Groet,Bontenbal 23 aug 2006 14:58 (CEST)
De inschrijving bij de KvK vermeldt ook EénNL. [1] Groet,Bontenbal 23 aug 2006 15:01 (CEST)
Uit opgave bij de Kiesraad ([2]) blijkt het toch EénNL te zijn. Ook de website meldt nu overal EénNL. Gertjan 6 sep 2006 11:17 (CEST)

Joost Eerdmans[bewerken]

Kan iemand mij vertellen waarom Joost Eerdmans niet zetelt voor de partij in de Tweede Kamer, die hij nota bene zelf gisteren heeft opgericht. Dat betekent automatisch dat hij opstapt bij de LPF. Stijn Calle 25 aug 2006 21:48 (CEST)

Eerdmans heeft met de LPF afgesproken dat hij tot de verkiezingen lid van de LPF-fractie blijft. Overigens kan hij sowieso niet namens Eén NL in de Tweede Kamer zitten, aangezien deze partij nog nooit heeft meegedaan met verkiezingen. Indien hij zich afsplitst zou zijn fractie Groep Eerdmans heten. Gertjan 25 aug 2006 22:03 (CEST)