Overleg:East West Line (Singapore)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Pretty table verwijderd[bewerken]

Onderstaande tabel is niet meer actueel en ik denk voor de gemiddelde lezer ook erg technisch. De bewerking is bovendien voor mij te ingewikkeld. Als iemand deze tabel wil bijhouden kan die in geactualiseerde vorm natuurlijk weer teruggeplaatst worden, maar anders stel ik voor het artikel anderszins te blijven actualiseren.VanuitVoorburg (overleg) 10 aug 2017 16:26

Terwijl ik hier mee bezig was, bleek iemand anders, kom ik nu achter, wel de tabel te actualiseren, maar nu heb ik die actuelere tabel helaas weer gewist.

Ik blijf het ook wel een lastig/te technisch ding vinden zowel wbt bewerken als om te lezen.VanuitVoorburg (overleg) 12 aug 2017 23:06 (CEST)

Wat kort door de bocht. En ook nog een incorrecte voorstelling van de zaken. "Terwijl ik hier mee bezig was". Je commentaar op deze overlegpagina dateert van 20:38, dan pas is deze overlegpagina aangemaakt. Je hebt daar manueel een nagemaakte time stamp van 16:26 in geplaatst??? Je hebt gewoon een tabel die al lang geactualiseerd was, verwijderd. En daarbij, de nieuwe stations waren sinds 17 juni in dienst genomen, dus je kan niet stellen dat onze informatie ver achterloopt op de werkelijkheid. De tabel was dus wel actueel, werd en wordt regelmatig actueel gehouden en wat je denkt over de gemiddelde lezer is POV. Zo'n ingreep overleg je, vooraleer op meerdere lijnen te verwijderen. Als die tabel voor jou te ingewikkeld is, blijf dan daar van af. Je zal zo'n tabellen in deze Wikipedia vinden op honderden, duizenden lemma's over spoorlijnen en metrospoorlijnen wereldwijd. Jij net als iedereen kan aan dit lemma en alle andere lemma's actualiseren, alle medewerkers zijn daar steeds toe uitgenodigd. Maar actualiseren is niet er iets uit weggooien omdat jij zelf het voor jezelf lastig zou vinden. Als er een gevoel is, dat we met al deze tabellen de lezer geen dienst zouden bewijzen (wat ik ten sterkste betwijfel), dan zoek je daarrond overleg op in de vele overleggremia die op WPNL aanwezig zijn. 81.164.193.252 13 aug 2017 09:07 (CEST)
81.164.193.252Ok. Maar ik was er wel met het artikel bezig, alleen daarbij enkele uren er tussenuit geweest zonder op te slaan. Niet zo slim, maar zoals ook gisteren aangegeven: het was niet mijn bedoeling!! Tja, al doende leert men hopelijk. Je geeft tenslote aan dat ik moet overleggen, nou, dat doe ik toch: op deze pagina! Laten we alstjeblieft samen werken en zoveel mogelijk elkaars mening, maar ook elkaars bijdragen en eventueel ook elkaars excuses respecteren. Ik respecteer nu jou bijdragen en nogmaals het spijt me dat ik dat per ongeluk niet eerder gedaan had.VanuitVoorburg (overleg) 13 aug 2017 20:40 (CEST)