Overleg:Eddy Planckaert

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Jo Planckaert is NIET de zoon van Eddy maar wel van Willy Planckaert !--81.82.114.19 25 nov 2004 00:27 (CET)Reageren

wilskracht of knie?[brontekst bewerken]

Een anonieme gebruiker (193.190.172.79) veranderde het woord knie in wilskracht in de zin Een andere zoon, Francesco, van Eddy probeert op het hoogste niveau te komen. Zijn talent zit hem hier niet bij in de weg, maar zijn wilskracht wel.
Kan zelf niet beoordelen of dit dichter bij de waarheid staat, ben geen wielerfanaat, maar ik kan me voorstellen dat dit teruggedraaid mag worden. MigGroningen 7 mrt 2006 20:40 (CET)Reageren

Beide zijn eigenlijk inweze waar, Francesco's knie zat in de weg van goede beloftenperiode en een vroege profcarriere. Bij herstel had ie het moeilijk en kon moeilijk zijn wilskracht vinden om voorduren (hard) te trainen.. Toen ie prof werd had ie ook een trainingsachterstand op de gemiddelde prof, tijdens het seizoen toonde hij wel wat meer wilskracht maar toch niet goed genoeg om bij grote ploeg te blijven waar ie inreed, de huidige Unibet.com. Nu rijd ie voor het stuk kleinere Jartazi-7Mobile ploeg... Dolfy 8 mrt 2006 00:23 (CET)Reageren
Kortom, knie en wilskracht ;) FvS 8 mrt 2006 05:15 (CET)Reageren
Dankjulliewel! MigGroningen 8 mrt 2006 10:55 (CET)Reageren
Inderdaad! :-) En graag gedaan Mig... Dolfy 8 mrt 2006 18:32 (CET)Reageren

En hoe weten jullie dat het aan zijn gebrek van wilskracht ligt? Tenzij iemand van jullie hem kent maar anders vind ik het niet echt een leuke zin.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Eddy Planckaert. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 nov 2019 22:56 (CET)Reageren