Overleg:Etalagebenen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Hallo!

Er is een dubbel artikel: namelijk etalagebenen en claudicatio intermittens (wat dezelfde aandoening is). Hoe kunnen beiden artikelen samengevoegd worden? Of dat zowel etalagebenen als claudicatio intermittens verwijzen naar hetzelfde artikel?

Met vriendelijke groet

Kirstena

Hoi Kirsten, je kan dit melden op Wikipedia:Duplicaten. Groetjes van Geograaf 2 dec 2005 11:14 (CET)Reageren

Fouttieve verwijzing in etalagebenen,[brontekst bewerken]

Hallo, Onder behandelingsmethoden,subhoofstuk: dotteren is een link opgenomen: vooronderzoek. Deze link verwijst naar Bodemonderzoek en verdient dus een verbetering(zie onderstaande gekopieerde tekst).

Historisch bodemonderzoek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie (Doorverwezen vanaf Vooronderzoek) Ga naar: navigatie, zoeken Een historisch (bodem)onderzoek of vooronderzoek dient volgens het protocol NVN 5725 te worden uitgevoerd.

Deze norm is ontwikkeld als richtlijn voor vooronderzoek bij alle wettelijke aanleidingen van bodemonderzoek. In het vooronderzoek wordt gekeken naar het vroegere, huidige en toekomstige gebruik van de locatie met bodemopbouw en geohydrologie. Als resultaat van dit onderzoek komt een onderzoekshypothese ("verdachte" of "niet-verdachte" locaties) met een onderzoeksstrategie naar voren. Deze beide resultaten vormen weer de basis voor het verkennend bodemonderzoek. Daarnaast zijn er in het verleden verschillende protocollen opgesteld waarin de onderzoeksstrategie is beschreven voor specifieke gevallen. In de NVN 5725 zijn alle protocollen samengevoegd, waardoor dit protocol de basis vormt voor bijna alle onderzoeken. Met de inwerkingtreding van dit protocol is de NVN 5740 komen te vervallen.


Categorieën: Bodemkunde | Milieukunde | NEN'

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Etalagebenen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 14:07 (CEST)Reageren