Overleg:Exchange-traded fund

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Geen idee of het een goed idee is om in dit artikel over ETF's een verwijzing te zetten naar Vanguard. Die mannen hebben al jaren aan een stuk de laagste beheerskosten. Dat lijkt me geen onbelangrijke informatie voor Wikipedia-bezoekers.

Titel veranderen in Indexfonds[bewerken]

Ik vind dat deze pagina beter Indexfonds kan heten ipv Exchange Traded Fund. Helaas lukt het me niet om de titel te wijzigen, waarschijnlijk omdat ik eerst al een redirect had gemaakt van Indexfonds naar Exchange Traded Fund. Ook had ik niet door dat het wijzigen van een pagina titel eigenlijk hetzelfde is als het maken van een redirect. Wie kan mij helpen ? Ruerd 1 jan 2007 20:51 (CET)

Grootste Amerikaanse ETF's[bewerken]

Dit lijkt mij eerlijk gezegd niet heel erg interessant op de Nederlandstalige Wikipedia. Guido den Broeder 17 aug 2007 20:13 (CEST)

Samenvoegen?[bewerken]

En als je ziet wat er dan overblijft, zou ik hiervan en van indexfonds een redirect maken naar indexbeleggen. Groet, Guido den Broeder 17 aug 2007 20:13 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Exchange-traded fund. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 16:08 (CEST)