Overleg:Ford (tractor)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarom staat deze pagina voor nominatie verwijdering?

Andere tractor merken zijn toch ook een vermelding waardig en in de jaren 60 70 en 80 hoorde het merk Ford bij de toonaangevende tractor merken en bovendien is het merk Ford bij de auto's ook nog steeds een bestaand merk, sterker nog een van de grootste ter wereld. Maar ook bij de pagina van het automerk Ford staat niets over het tractorverleden vreemd genoeg.

Ik pleit daarom dat de pagina toch blijft bestaan, anders ben ik benieuwd waarom deze pagina geen recht heeft te bestaan en andere wel.

Ik zie dat het merk Lamborghini (tractor) dat veel minder tractoren wereldwijd verkocht heeft wel een eigen site heeft, dus dan heeft Ford (tractor) zeker een eigen pagina verdiend.

Volgens mijn bescheiden mening kan deze pagina gerust blijven bestaan. Landbouwmachines zijn specifieke machines en verdienen een apart artikel, los van het feit of dit merk al dan niet ook auto's heeft geproduceerd. Er zijn er trouwens nog, zoals Porsche, Renault, Fiat, Lamborghini, Mercedes en nog andere. Dus wat mij betreft: laten staan en verder aanvullen. Rvancau 16 okt 2008 20:52 (CEST)

Ik ben het geheel met Rvancau eens, want Ford en ook Fordson (de voorloper van Ford) zijn bekende merken en grote merken. Kom tegenwoordig bij de tractorpulling en er doen trekkers van het merk Ford mee, net als John Deere, bij de kleinere merken als Lamborghini zul je ze niet vaak zien en dat merk bestaat wel als eigen pagina vreemd genoeg heeft de moderator dat niet op de nominatie verwijderen gezet. ~Duke911 18 okt 2008 11:07 (CEST)~