Overleg:Frans Halsema

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Bronvermelding[bewerken]

Hoewel het moreel niet helemaal de juiste volgorde is, heb ik na publicatie van deze biografie op wikipedia de schrijver Mark de Vries om toestemming gevraagd. Enkele minuten geleden heeft hij me per mail laten weten dat hij accoord gaat. Sietske 30 dec 2004 15:49 (CET)

geografie[bewerken]

Het plaatsje Dreumel ligt niet tussen de Waal en de Rijn, en ligt daarom niet in de Betuwe, maar in het Land van Maas en Waal.

geboortedatum Frans Halsema[bewerken]

Ik werk op het Centraal Bureau voor Genealogie en heb derhalve toegang tot de collectie persoonskaarten/lijsten van overleden Nederlanders. Op de persoonskaart van Frans Halsema staat vermeld dat hij geboren is op 13 september 1939 te Amsterdam en dus niet op 1 september. De gegevens van een persoonskaart zijn bindend en mogen niet gewijzigd worden. Omdat op de achterkant van een persoonskaart de eventuele kinderen vermeld worden, heb ik ook gekeken op de kaart van de vader van Frans Halsema en daar staat eveneens vermeld dat hij op 13 september geboren is! Als er eenmaal ergens op een site fouten staan worden die helaas door makers van andere sites klakkeloos overgenomen.

Frank

Zondagmiddag Buitenveldert[bewerken]

Waarom mis ik in dit artikel melding van dit nummer dat in de Top 2000 staat? aleichem groeten 8 dec 2007 19:08 (CET)