Naar inhoud springen

Overleg:Glazen Huis (Geldrop)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Een zekere gebruiker <<AIKO>> verminkt steeds mijn pagina; en maakt onjuiste, misselijk makende en grievende commentaren, zoals: "Ophemeling van dit bouwwerk op basis van persoonlijke exaltatie." De veronderstelling dat ik geen recht zou hebben op auteursrecht van foto's is totaal ongefundeerd en bovendien onjuist.

Ik probeer een bijdrage te leveren aan Wikipedia omdat ik denk dat de informatie nuttig is voor anderen. Verder is de info uiterst zakelijk. Het is geen "persoonlijke exaltatie" of wat ook. Het bouwwerk "Glazen Huis - Geldrop" staat in de "Architectuurgids van Nederland" en wordt ook in andere boeken beschreven. Er staan meer bouwwerken op Wikipedia die ook in die gids staan: moeten die ook allemaal weg: is dat ook persoonlijke exaltatie...? Als mijn goed bedoelde pogingen aanhoudend door een enkeling aanhoudend en grievend en op feitelijk onjuiste gronden worden afgewezen dan hou ik ermee op en verwijder de pagina. (bijdrage door Cammulder op 24 jun 2006 19:08)


Binnenkort komt er meer info over de architect (anonieme gebruiker, IP-adres: 86.82.159.111). (anoniem had per ongeluk de tekst hierover gewist, deze is teruggezet, inclusief de nieuwe tekst)

[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Glazen Huis (Geldrop). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 jun 2018 02:52 (CEST)Reageren