Overleg:Graafsepoort

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear app lphoto.png
Verzoek om afbeelding

Bij dit artikel is nog geen afbeelding of foto geplaatst. Voeg een afbeelding toe wanneer deze onder vrije voorwaarden kan worden gebruikt. Door het plaatsen van dit sjabloon op de overlegpagina wordt het artikel in de verborgen categorie Wikipedia:Afbeelding gewenst opgenomen. Zie ook de lijst op Wikipedia:Verzoek om afbeeldingen.

Verwijder dit sjabloon aub als er al een (goede) afbeelding bij het artikel is geplaatst.

-- Ik ben jarenlang Operationeel chef geweest van de politie en had de Graafse wijk onder mijn hoede. Voor zover mijn kennis gaat zijn de wijken in Hintham niet vallend onder de Graafsewijk. Werkgebied politioneel gezien is ook ander nl team Rosmalen.

Hintham is inderdaad geen buurt van de Graafsewijk, maar is een wijk dat samen met de Graafsewijk tot stadsdeel Graafsepoort behoort (volgens de meest recente indeling van de gemeente in stadsdelen)--KKJansma 6 nov 2005 22:44 (CET)
Ik vind stadsdelen en wijken toch nog wel een groot verschil. Heb de wijken Hintham Noord en Zuid verwijderd. Met de motivatie, dat ze voorheen bij Rosmalen hoorden.

Hsf-toshiba 27 feb 2006 03:31 (CET)

-- Ik mis de Bartjes in de rij met buurten van de Graafsewijk, of horen die er niet bij? Fnorp 11 apr 2005 13:05 (CEST)

Volgens Divers [1] zijn er twee wijken met de naam "Barten", namelijk Barten Noord en Barten Zuid die aan weerszijden van de Graafseweg liggen. Verder heb ik geen wijk gevonden die Graafsepoort Noord heet op het Geoportal. Vijverln 12 apr 2005 20:26 (CET)

-- Ik heb net een gedeelte toegevoegd over de rellen in 2000 en 2005, maar ik zit in m'n maag met de term "graafsewijk", terwijl het gros van de mensen de wijk wel onder die naam kent. (Ook hier in Den Bosch). Kan iemand met verstand van de namen hier eens secuur naar kijken, zonder voorbij te gaan aan zowel de officiele benamingen áls het dagelijks gebruik van de term Graafsewijk? Looskuh 14 jun 2006 15:00 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Graafsepoort. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 jun 2019 12:29 (CEST)