Overleg:Groningen-protocol

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Na enig zoekwerk vind ik nog steeds geen link naar de tekst van dit protocol. Weet iemand waar de tekst te vinden is ? - mvg Tom 25 mrt 2006 19:35 (CET)

Een copie van het persbericht vind je hier. Er staat ook een telefoonnummer bij van het AZG. Het blad NPV-Zorg publiceerde een artikel van Dr. Seldenrijk over betreffende (niet-medische) criteria voor de euthanisiepraktijken op pasgeboren kinderen. Besednjak 25 mrt 2006 20:36 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Groningen-protocol. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 03:28 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Groningen-protocol. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 nov 2018 06:27 (CET)