Overleg:Guus Kuijer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoe een klein rotgodje God vermoordje[brontekst bewerken]

Voor zover ik kan zien is het artikel over Guus Kuijer heel beperkt. Ik heb zijn twee filosofische boeken gelezen (Hoe een klein rotgodje God vermoorde en _hoe heet dat boek ook alweer_. Kuijers' levensfilosofie heeft misschien niet overduidelijk invloed gehad op zijn professionele werk, maar volgens mij is het wel zeer karakterestiek voor hem. Toen ik "Hoe een klein rotgodje God vermoorde" las, zag ik bijvoorbeeld "De zwarte stenen" in een heel ander licht. Het zou misschien zinnig zijn om iemand rond Guus zelf om meer informatie te vragen. Ikzelf suggereer tenminste een kopje zoals "religieuze ideeen" in dit artikel. 145.116.16.237 25 jun 2009 07:30 (CEST)

Bedankt voor uw opmerkingen. Een van de interne regels binnen Wikipedia is Geen origineel onderzoek zodat voor alles een openbare bron gegeven zou moeten kunnen worden. Het voorstel om Guus zelf om meer informatie te vragen om daarmee het artikel aan te vullen kan dus niet. Zelf heb ik nooit aan dit artikel bijgedragen omdat ik er te weinig over weet maar wellicht zullen andere wikipedianen wel wat met uw opmerkingen doen. U kunt natuurlijk ook zelf wat aanvullen/verbeteren. - Robotje 25 jun 2009 09:00 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Guus Kuijer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 jul 2017 09:23 (CEST)

Lijkt me prima. Sjahrazaad Sjahrazaad (overleg) 20 jul 2017 14:54 (CEST)