Overleg:Hebmüller Volkswagen Cabriolet

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Voor de goede orde een notitie over bronnen/werkwijze. Ik ben dit artikel begonnen met het vertalen van het artikel Hebmüller op de Duitstalige Wikipedia. Normaal gesproken geef ik een vertaling meestal als zodanig aan in de samenvattingsregel.

Dit keer heb ik op Internet echter meerdere bronnen gevonden - zie de externe links. De extra informatie heb ik in het artikel verwerkt. Omdat het artikel inmiddels zowel over de fabriek als over de specifieke cabriolet ging, heb ik het opgesplitst.

Door deze werkwijze zijn dit artikel nog wat resten van de oorspronkelijke vertaling terug te vinden. (In het artikel over Hebmüller eigenlijk niet meer.) Het is evenwel geen rechtstreekse vertaling meer. Muijz 10 dec 2006 21:11 (CET)Reageren

De auto heet echter niet zo. Hij heet Hebmüller 14 A.
Dat is de interne typeaanduiding van Hebmüller. (Zo werd de Volkswagen Kever bij Volkswagen intern Typ 1 genoemd, en heette het eerste model Karmann Ghia intern bij Karmann Typ 14, terwijl dit bij Volkswagen intern Typ 143 werd genoemd.) De Hebmüller Registry hanteert als naam Volkswagen 14A, en de Engelstalige Wikipedia spreekt van Volkswagen Type 14A (Hebmüller Cabriolet). Muijz 12 jan 2007 23:15 (CET)Reageren
Het is niet interessant wat het Hebmueller Registry of de en.wiki doet. Interessant is hoe de auto verkocht werd. Overigens zou dat wel kunnen betekenen dat de auto feitelijk als Volkswagen Hebmuelller Cabriolet verkocht werd.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hebmüller Volkswagen Cabriolet. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 okt 2019 22:21 (CEST)Reageren