Overleg:Het is over (Conny Stuart)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door FredTC in het onderwerp Tekst is niet echt correct

Tekst is niet echt correct[brontekst bewerken]

Het is over is een lied dat o.a. op een single is uitgebracht en vooral door Conny Stuart bekend is geworden. Zoals het nu is geformuleerd is het alsof het een single was die ook in de musical werd gezongen, maar daar oorspronkelijk niet in thuishoorde.

Als voorbeeld hieronder voorstellen voor wijzigingen in de openingszinnen, maar het hele artikel zou onderhanden moeten worden genomen. Ook de titel van het artikel zou beter kunnen worden hernoemd naar Het is over (Annie M.G. Schmidt).

Huidige openingszinnen[brontekst bewerken]

Het is over is een single van Conny Stuart. Het lied is geschreven door Annie M.G. Schmidt (tekst) en Harry Bannink (muziek). Stuart zong het in de musical Heerlijk duurt het langst. Op de single liet ze zich begeleiden door een orkest onder leiding van Bert Paige.

Correctere openingszinnen[brontekst bewerken]

Het is over (gezongen als 't is over) is een lied uit de musical Heerlijk duurt het langst, geschreven door Annie M.G. Schmidt (tekst) en Harry Bannink (muziek). Conny Stuart zong dit lied tijdens de theateruitvoeringen van deze musical, en het werd ook met haar uitgebracht op single en LP. Op de single liet ze zich begeleiden door een orkest onder leiding van Bert Paige.

FredTC (overleg) 25 nov 2017 09:58 (CET)Reageren