Overleg:Houston

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Michiel1972

Behalve Houston, Texas, zijn er ook Houston's in Mississippi, Missouri en Canada. En dat zijn zeker geen pietluttige dorpjes. Zou het niet beter zijn om op deze pagina door de verwijzen naar (in de eerste plaats) Houston, Texas en de andere steden? Dat lijkt me enigzins overzichtelijker dan het vermelden van de andere steden bovenaan de pagina.

Lijkt me in dit geval niet nodig. Houston, Mississippi en Houston, Canada zijn plaatsen van zo'n 4000 inwoners, misschien geen pietluttig dorpje, maar toch in het niet vallend vergeleken met Houston, Texas. Houston, Missouri is nog kleiner. Een oplossing als bij Amsterdam lijkt me daarom in dit geval meer aangewezen (de drie genoemde plaatsen zijn samen nauwelijks groter dan Amsterdam (New York) in z'n eentje). - André Engels 24 dec 2004 19:05 (CET)Reageren
van mij kan dit een normale dp worden. Michiel1972 19 dec 2011 23:14 (CET)Reageren

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 26 mrt 2007 20:22 (CEST)Reageren