Overleg:Intel Core 2

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

ik heb bij de Core 2 Duo E8600 de bussnelheid toegevoegd van 1333 mhz echter lijkt me dit een beetje te veel... kan iemand dit verbeteren als iemand dit weet. Kipjr 8 apr 2009 18:42 (CET).Reageren


Ik vind het dat veel te veel over strijd tussen Intel en AMD gaat ipv Core 2. Tevens, ik weet niet wie het geschreven heeft, maar het lijkt een reclame stuk voor AMD. Zal binnenkort artiekel zo veel mogelijk aanpassen.


Ik vind het onderdeel Evolutie van Processors een 'Hans en Grietje' verhaal qua stijl. Bovendien zou dit in een eigen artikel moeten, of worden geïntegreerd in de afzonderlijke CPU-artikelen.

Wellicht een uitbreiding op http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Intel-processors, maar dan naar evenbeeld van zijn engelse broer?

Als het aan mij ligt wordt het hele stuk gewoon geschrapt. Titusvh 11 jan 2007 12:16 (CET)Reageren

Volgens mij hoort dit onderdeel hier niet. De stijl is merkwaardig en er zitten allerlei incorrectheden in. Schrappen of Verplaatsen naar een apparte titel.

JVLebbink 19 jan 2007 15:29 (CET).Reageren

Er staan typfouten in het origineel en wie de tekst heeft geschreven heeft duidelijk - of is niet in staat - om de tekst eens te overlezen. Het leest gewoon niet als deftige Nederlandse zinnen. "processorIntel" vind ik terug in de tekst, maar ook inconsistente vertalingen als:"De verwerkers hebben alle 4 MB L2-cache.", de ene keer "verwerker" de andere keer "processor". Dit is geen goed geschreven artikel.

Doe er wat aan, zou ik zeggen! marc 28 mei 2009 16:46 (CEST)Reageren

Omdat het artikel in z'n vorige versie enkel doelde op de oudere generaties Core 2's, heb ik er een nieuw kopje over de Penryn bijgedaan. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door snorks (overleg · bijdragen)

onleesbaar stuk[brontekst bewerken]

aub kan iemand dit verbeteren, het stuk lijkt direct vertaald uit het Engels – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.245.29.41 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Intel Core 2. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 jan 2020 06:05 (CET)Reageren