Overleg:J.A.A. van Doorn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De tekst over J.A.A. van Doorn dreigt doelwit te worden van een politieke woordenstrijd door extremisten. Met de feiten die in Wikipedia centraal horen te staan, heeft dat niets te maken.

Lid PvdA[brontekst bewerken]

Ik heb de volgende zin verwijderd: "J.A.A. van Doorn is een prominent PvdA-lid." Volgens mij is dit niet waar (ik meen zelfs dat hij een CDA'er is, maar dat weet ik niet zeker). Is er een bron voor een partijlidmaatschap en actieve betrokkenheid bij die partij? Gertjan 18 sep 2007 12:36 (CEST)

Plaats van overlijden[brontekst bewerken]

Volgens mij is de plaats van overlijden (Rijswijk) niet correct. Wat is de bron hiervoor? Gertjan 16 mei 2008 00:13 (CEST)

Aanvulling: Een anoniem had het gewijzigd in Sint Geertruid (Limburg, maar dit werd vervolgens weer gerevert. Hoewel ik voor beiden geen directe bron kan vinden, is Sint Geertruid waarschijnlijker dan Rijswijk. Het was de woonplaats van Van Doorn en volgens verschillende bronnen had hij thuis zijn ziekbed, zie o.a. http://www.maxpam.nl/2007/08/wie-is-eigenlijk-gefrustreerd/ Gertjan 16 mei 2008 09:35 (CEST)