Overleg:Jacco Janssen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Veranderingen[brontekst bewerken]

Dag @SeeAlsoPolice. Je had mijn bewerkingen teruggedraaid met de de volgende motivering: "Toegevoegde tekst komt niet voort uit bronnen. Andere tekst is weggehaald (Studie Erasmus blijkt uit LinkedIn-profiel). Indeling ook minder logisch. Versie 63704415 van Nl maclean (overleg) ongedaan gemaakt." Om te beginnen: ik had moeten toelichten waarom ik dingen heb veranderd. Mijn fout!

Maar nu in reactie op jouw reactie:

  • Toegevoegde inhoud komt niet voort uit bronnen. Volgens mij heb ik geen inhoud toegevoegd, alleen jouw inhoud heringedeeld naar een voor mij meer transparante structuur. Welke toegevoegde inhoud bedoel je?
  • Andere tekst is weggehaald (Studie Erasmus blijkt uit LinkedIn profiel). De informatie over zijn studie had ik ook niet weggehaald. Wat ik wel heb weggehaald is de verwijzing naar een hoofdstuk dat Janssen geschreven zou hebben in een publicatie van de OU. Volgens jouw bron gaat het om Nooit meer dansen. Volgens de inhoudsopgave van dat boek heeft Janssen echter geen hoofdstuk geschreven. En dat hij een lezing heeft gegeven tijdens een boekpresentatie is m.i. niet echt encyclopediewaardig.
  • Hetzelfde (niet e-waardig) vond ik ook van de opmerking dat Janssen een partner heeft.

Voor het overige had ik weinig aan te merken op de inhoud van jouw artikel. Ik vond/vind het wel een beetje als los zand aan elkaar hangen. Meer structuur lijkt me nog steeds een verbetering. Nl maclean (overleg) 24 jan 2023 19:38 (CET)Reageren[reageer]

Dank voor je reactie.
  • Je stelling dat Janssen bekendheid verwierf door de bekende verdachten heb je per ongeluk zelf ingevuld. Ik persoonlijk kende hem daar niet van bijvoorbeeld. Ook weet ik niet zeker of hij nog steeds doceert bij de VU.
  • Oh ja idd, Erasmus stond er nog, excuus. Je hebt gelijk over het boek. Dacht dat hij een van de hoofdstukken had geschreven en daarom een presentatie gaf. Kan dan wel weg idd.
  • Het persoonlijke leven komt meestal wel in algemene bewoordingen terug in biografische artikelen. Is ook niet verboden ivm privacy, wat bij woonplaats bijv. wel is. M.i. laten we het erin.
  • Beide versies hebben een structuur, alleen een andere. In de eerste plaats lijkt het mij goed alles wat met zijn carrière te maken heeft onder één paragraaf te laten vallen, met subparagrafen voor deelonderwerpen. Bijdragen in de media, publicitaire activiteiten bij de Rechtspraak en gastdocent zijn loopt bij hem een beetje door elkaar, dus daarom heb ik het in dezelfde subparagraaf gestopt. De bullet points kunnen wel weg.SeeAlsoPolice (overleg) 24 jan 2023 22:20 (CET)Reageren[reageer]