Overleg:Johannes Hilarides

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Dag Guus,

Eigenlijk wel een kompliment, dat het lijkt of de tekst over Johannes Hilarides zo uit een bibliografisch woordenboek is overgenomen. Dat is niet het geval, maar ik heb natuurlijk wel diverse bronnen gebruikt en aanvullend genealogisch speurwerk verricht. De tekst alszodanig heb ik gekopieerd van mijn eigen web site www.hilarides-hylarides.nl, waar Johannes Hilarides gerangschikt staat onder Bekende Hilaridessen. Ik vond het wat te ver gaan om daar naar te verwijzen, omdat het een beetje een familie web site is. Hylarides is de eigen naam van mijn partner). Stelt dit antwoord je tevreden ? Het was de eerste keer dat ik een bijdrage leverde aan Wikipedia. Ik moet nog een boel leren, zoals verwijzingen naar andere artikelen binnen Wikipedia en naar extrne web sites e.d.

DE TEKST IS INMIDDELS MEER AAN de EISEN VAN WIKIPEDIA AANGEPAST EN VOORZIEN VAN LITERATUUR- EN WEB VERWIJZINGEN

Overigens moet mijn eigen naam - Menno Knul - al bij Wikipedia bekend zijn, want er wordt in het artikel over de Brittenburg naar mijn andere web site www.brittenburg.net verwezen. Ik heb op het artikel een paar aanvullinkjes gepleegd en was juist bezig om een nieuw artikeltje te maken over de Borch te Bretten, die in het artikel over de Brittenburg wordt genoemd, maar op die plek niet uitgewerkt is. Kan dit er mee door ?

Groeten,

Menno Knul


Beste Menno, ik ben zeer blij dat er geen auteursrechten op de tekst zitten en zal de tekst van de verwijderlijst halen. Mijn bedoeling met de melding op je overlegpagina was te voorkomen dat je eerste ervaring zou zijn dat de tekst weggehaald zou worden. Dat zal hiermee wel voorkomen zijn. Wel zal ik nog eens verder kijken naar de opmaak. Je hebt al veel gedaan maar het kan nog beter. Neem rustig de tijd om dat soort dingen te leren. Door artikelen op je volglijst te plaatsen (rechtsboven zit een knop "volg") kun je zien hoe anderen je stukken aanpassen aan de werkwijze van wikipedia.
Overigens kun je je overlegteksten ondertekenen door gebruik te maken van 4 tildes (~). Veel succes met je nieuwe bijdragen. Guusb 5 nov 2006 12:20 (CET)