Overleg:Karin Larsson-Bergöö

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Goedenavond! Wie kan mij helpen met afbeeldingen van kunstwerken van Karin Larsson- Bergöö zelf hier te plaatsen? Er zijn legio voorbeelden van haar toegepaste kunst te vinden op internet.

Ik vind het niet juist, dat hier een schilderij gemaakt door haar man staat afgebeeld, terwijl ze zelf een zeer verdienstelijk kunstenares was met grote invloed op interieur- design.

Ben het helemaal met bovenstaande eens. Het zou erg fijn zijn als iemand (van WIKI ?? ) foto's van het eigen werk van Karin Larsson- Bergöö zou willen/kunnen toevoegen. Er valt te denken aan de bekende schommelstoel die zij ontwierp of aan een van haar vele wandkleden of tafelkleden. Ik zou het zelf graag doen maar weet helaas niks van auteursrechten van foto's. Mathilde Mathildesophia (overleg) 7 jan 2013 22:16 (CET)[reageer]

Heb zojuist een externe link toegevoegd met veel voorbeelden van werk van Karin Larsson-Bergöö. Het lukt mij helaas niet om de link te benoemen. Mvg. MathildeMathildesophia (overleg) 7 jan 2013 22:33 (CET)[reageer]

Waar kan ik de licensie van een foto vinden? Mvg. Mathilde Mathildesophia (overleg) 8 jan 2013 00:11 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Karin Larsson-Bergöö. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jul 2017 11:28 (CEST)[reageer]