Overleg:Kasstelsel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Kasstelsel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 nov 2019 20:05 (CET)Reageren

Op 24-2-2020 staat er:

"Bij het kasstelsel worden alle betalingen die voor een bepaalde periode (meestal een jaar) worden voldaan, als uitgaven in de begroting opgenomen."

Kan dit ook zijn:

"Bij het kasstelsel worden alle betalingen die in een bepaalde periode (meestal een jaar) worden gedaan, als ontvangsten of uitgaven in de begroting van dat jaar opgenomen." ?

Niet voor een bepaalde periode' maar in een bepaalde periode: in het alternatieve factuurstelsel wordt gekeken naar de periode waarover een ontvangst of betaling betrekking heeft. Als voor hier al correct is, is het toch verwarrend omdat het qua betekenis hangt tegen het waarover van het factuurstelsel.

Die worden voldaan kan de lading nog dekken, omdat dat kan slaan op de betalingen die men krijgt en op de betalingen die men doet. Maar de definitie gaat de mist in als gesteld wordt dat de gedane betalingen alleen als uitgaven in de begroting worden opgenomen.