Overleg:Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is het nou nodig om in de titel van dit artikel "Brussel" tussen haakjes achter de naam van deze kerk te vermelden? Me dunkt dat er niet gauw een tweede kathedraal zal zijn met precies dezelfde patroonheiligen. De stad erachter vermelden zou m.i. alleen moeten gebeuren als er reeds exact gelijknamige artikelen zijn. Anders is het alleen maar onnodige ballast.

Ik zie wel degelijk een reden. In de categorie waar deze kerk terecht komt kan je dan duidelijk zien waar deze kerk gelegen is en dat kan helpen. Niet iedereen weet dat de Izaäkkathedraal in Sint-Petersburg ligt maar kan wel op zoek zijn naar de kathedraal in Sint-Petersburg. Paul Hermans 27 okt 2008 22:54 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 okt 2019 04:57 (CEST)