Overleg:Knooppunt Paalgraven

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb het stukje over de werkzaamheden tussen Oss en Eindhoven, en het verbouwen van Paalgraven wat verlengd. Ook heb ik dit fragment vervangen door een iets andere formulering: Werkzaamheden zijn gaande om de N265 geheel om te bouwen tot A50. Het is namelijk niet helemaal correct dat de N265 omgebouwd wordt tot A50. Het is weliswaar de bedoeling dat het nieuwe stuk A50 de 'functie' die de N265 tot nu toe vervulde gaat overnemen, maar de A50 heeft wel gedeeltelijk een nieuw, eigen tracé gekregen. De A50 gaat namelijk om de kernen Veghel, Mariaheide en Son heen, terwijl de N265 er dwars doorheen ging. Dat was ook één van de redenen dat de nieuwe A50 er kwam: om de dorpscentra van die kernen te ontdoen van de absurde verkeersdruk. (Overigens: tussen de kernen heeft men de A50 inderdaad wél zo veel mogelijk aangelegd waar eerst de N265 lag.) Ik denk ik meldt het maar even.

Ook las ik in het regionieuws vandaag dat men verwacht dat Paalgraven rond juli 2006 klaar is, dat heb ik dus ook even toegevoegd. Groeten! (RagingR2 12 apr 2006 23:29 (CEST))[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Knooppunt Paalgraven. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 31 jul 2017 18:16 (CEST)[reageer]