Overleg:Koninklijke Militaire Academie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het is mijns inziens pertinent onjuist om te stellen of suggereren in de openingsalinea dat de KMA niet meer zou bestaan daar het gebruik van het woor WAS en een datum te noemen waaruit zou blijken dat de KMA niet meer bestaat. Dat de KMA nu onderdeel is van een overkoepelende organisatie wil niet zeggen dat ze niet meer bestaat. Alle aspirant officieren van de Land- en Luchtmacht en de Marechaussee volgen hun vaktechnische opleiding nog daadwerkelijk aan de KMA.

Ik laat het graag aan anderen over om de gouverneurs in de twintigste eeuw op Wikipedia te zetten. Menke (overleg) 27 jun 2011 17:39 (CEST). NB Gebruiker:Leeslamp bijvoorbeeld? als specialist Nederlandse Krijgsmacht?[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Koninklijke Militaire Academie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 jan 2020 02:15 (CET)[reageer]