Overleg:Kosmologie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

<verwijderd 331 kb aan onleesbare off-topic onzin tekst geplaatst door 195.240.255.73> Ik heb dit maar verwijderd. Wie het er niet mee eens is kan het (met argumenten hoop ik) terug plaatsen. AlexP 14 aug 2005 11:37 (CEST)[reageer]

Thetalogie[brontekst bewerken]

weer 331 kb aan onzin tekst geplaatst, nu door gebruiker Chiphi, vewijderd. AlexP 14 aug 2005 12:00 (CEST)[reageer]

Iets dat je niet begrijpt behoeft om die reden geen onzin te zijn. Het is simpel gesteld iets dat je niet begrijpt.

waar staat dat ik het niet begrijp? Ik begrijp het prima en oordeel op basis daarvan dat het onzinnig is om hier te plaatsen. Overleg pagina's zijn voor overleg, niet om eigen teksten te dumpen AlexP 17 aug 2005 22:57 (CEST)[reageer]

Weet iemand iets te schrijven over Feinberg-Universum? Alvast dank

Ik stel voor om de verwijzingen naar Noordse kosmogonie (kosmologie volgens de Noorse mythologie) Boeddhistische kosmos (kosmologie in het boeddhisme) te verwijderen. Niet wetenschappelijk. (bovenstaande opmerking werd toegevoegd op 4 sep 2007 09:13 door gebruiker Borg05 )

Goed dat die onzin verwijderd is. Nog nooit grotere kolder gelezen. Kosmologie is blijkbaar een mooi sprookje waar geen wetenschap tegenop kan. En het gebruik van lidwoorden dient blijkbaar ook tot een minimum beperkt te worden.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kosmologie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 feb 2019 19:23 (CET)[reageer]