Overleg:Leningrad Cowboys

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vernieuwing van de pagina[bewerken]

Beste maker(s) van deze pagina, Ik heb het idee dat deze pagina veel uitgebreider kan en daar wil ik graag aan werken. Dit zijn mijn plannen:

  • Ik kan Finse bronnen gebruiken bij het zoeken naar naslagwerk (ik gebruik hiervoor het boek Levottomat sukupolvet van Sakari Toiviainen.
  • Ik kan Finse recensies lezen en hiermee te ontvangst van de films en de band bespreken. Franse, Engelse, Nederlands en Duitse recensies kan ik ook bespreken als ik ze heb gevonden.
  • De rode links naar Leningsrad cowboys go America en Leningrad cowboys meet moses kan ik bespreken onder een kopje inhoud.
  • Het aantal categorieën kan ik ook uitbreiden.
  • Ik kan de personages bespreken en de cd's die de band heeft uitgebracht.

Of denken jullie dat we beter twee pagina's kunnen maken over Leningrad cowboys: eentje toegespitst op de band en de ander toegespitst op de films. Natuurlijk kunnen we deze pagina's dan naar elkaar laten verwijzen, maar we kunnen ook deze pagina (die beide aspecten al in zich heeft) uitbreiden.

Ik hoor spoedig of ik van jullie aan de slag mag gaan. Ik had mezelf voorgenomen de vernieuwde pagina donderdag af te hebben.

EvelineVDijk (overleg) 22 apr 2013 19:57 (CEST)EvelineVDijk