Overleg:Leyenburg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ziekenhuis Leyenburg[brontekst bewerken]

Het ziekenhuis Leyenburg ligt in de wijk Loosduinen.

Als je kijkt op de kaart van de gemeente Den Haag (http://www.denhaag.nl/smartsite.html?id=29891) zie je dat Leyenburg in het stadsdeel Escamp ligt. Het naast het ziekenhuis gelegen Houtwijk behoort wel bij Loosduinen.

Bij de pagina wijken in beeld van de gemeente Den Haag (http://www.denhaag.nl/smartsite.html?id=25644) zie je ook dat het ziekenhuis onder de wijk Leyenburg valt.

Hanhil 16 sep 2006 20:58 (CEST)Reageren

Maar de kaart bij het artikel over de wijk klopt dan dus niet. Soczyczi 4 mrt 2007 19:51 (CET)Reageren

De zuidwestelijke grens van de wijk Leyenburg is de Leyweg. Dat is ook op het kaartje te zien. Het ziekenhuis ligt ten zuidwesten van de Leyweg en ligt buiten de wijk Leyenburg. Hanhil 5 mrt 2007 12:52 (CET)Reageren
O.k., je bericht van 16 september heeft me overtuigd, Hanhil. Nu kom je er zelf op terug, maar de zuidwestgrens van Leyenburg is de Leyweg tot aan de Escamplaan; het ziekenhuis en het Florence Nightingale Park met omgeving hoort bij Leyenburg, ook volgens het krantje dat ik vanavond in de bus kreeg. De zuidwestgrens wordt daar de Dedemsvaartweg. Trouwens, het kan geen kwaad om de ingrijpende plannen van de gemeente Den Haag voor het ziekenhuisgebied, die in dat krantje staan, in hoofdlijnen op Wikipedia te vermelden. Je hebt het wel over duizenden mensen. Of denkt u daar anders over, Leyenburgers, nee, Wikipedianen? Soczyczi 7 mrt 2007 00:30 (CET)Reageren
Je hebt gelijk, ik zat er naast - het kaartje klopt niet. Hanhil 7 mrt 2007 06:17 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Leyenburg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 08:47 (CEST)Reageren