Overleg:Lijst van personages uit Avatar: De Legende van Aang

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wikify[brontekst bewerken]

Ik heb het sjabloon Wikify toegevoegd aan dit artikel.
Met name de tabelachtige inleiding van de karakterbeschrijvingen is oerlelijk en eigenlijk overbodig. Het is in geen enkele andere Wikipedia taalversie te zien en kan gewoon in de tekst verwerkt worden. Mochten mensen het toch nodig vinden om deze info schematisch weer te geven, graag in een tabel.
Laat dan echter wel een aantal onderdelen weg, met name: Positie en Groep; deze laatste wordt al gemeld in nationaliteit en kan verder in tekst verwerkt worden. Van Positie snap ik al helemaal niks (en ik ben een kenner op gebied van Avatar). Is dat een (slechte) poging om termen uit het Engels te vertalen zoals protagonist en anta-gonist, ik weet het wel bijna zeker?! Het slaat echter nergens op dit in een tabel te zetten, allemaal begrippen (als je ze snapt) die je makkelijk in de tekst kunt zetten.
Als laatste reden om Wikify bij dit artikel te zetten is dat in de beschrijving van de personages te veel het plot van de drie seizoenen wordt beschreven op een haast kinderlijke manier. In plaats van (kijk eens bij de Engelse versie, als je dat kunt lezen, van dit artikel) de karakters in het Algemeen te om-/beschrijven. Dat lijkt mij meer de bedoeling van dit artikel.
M.v.g. WillH 9 nov 2009 19:47 (CET)

Er staat inderdaad enorm veel info over de personages hier in, en ik ben het er mee eens als je het aanpast, kijk maar wat jij goed vind --Karsten 19 nov 2010 23:25 (CET)

ty lee en mai[brontekst bewerken]

er is iets flink mis met ty lee en mai bij ty lee staat dat ze samen met mai is bevrijd in de komeet deel 4 en zich aansluit bij de kyoshi krijgers maar bij mai staat dat ze samen met tay lee is bevrijd in deel 2 en zich aansluit bij team avatar????

Hoi. Het is niet zeker of ze zich aansluiten bij Team Avatar, noch dat Team avatar nog bestaat na de oorlog. Mai trouwt (waarschijnlijk) met Zuko en word vuurdame, en Ty Lee wordt Kyoshi Krijger. Het stukje dat ze zich bij Team Avatar aansluiten is dus inderdaad fout. Ik zal het aanpassen.Karsten 19 nov 2010 23:20 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Lijst van personages uit Avatar: De Legende van Aang. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 mrt 2020 03:42 (CET)