Overleg:Luis Barragán

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Luis Barragán Morfin? De toevoeging kom ik nergens in een biografie tegen. Ook niet op de enige officiële website van de Barragán Foundation. Ik ben zo vrij Morfin te verwijderen. Niet mee eens? Kun je me dan vertellen waar Morfin vandaan komt? Cor de Vrieze 5 jan 2007 09:14 (CET)

[1], levert 243 resultaten op. Kennelijk gebruikte hij zijn apellido materno (zie Iberische en Ibero-Amerikaanse namen) niet vaak, maar het is gebruikelijk om in Wikipedia in de inleiding de volledige naam te noemen. Mixcoatl Hitlist 5 jan 2007 16:15 (CET)

Akkoord. Bedankt voor de toelichting. Heb de Google-link even gevolgd en vraag me vervolgens af: moeten we het dan niet volledigheidshalve hebben over Luis Ramiro Barragán Morfín? Ik hoor het weer graag. Cor de Vrieze 5 jan 2007 20:47 (CET)

Ja, dat is inderdaad beter. Ik wist niet dat hij zo heette. Bedankt. Mixcoatl Hitlist 6 jan 2007 14:48 (CET)

Toegevoegd: 2 Externe links, overgenomen van de engelstalige Wikipedia-pagina gewijd aan Barragán. Cor de Vrieze 7 jan 2007 10:11 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Luis Barragán. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 feb 2018 01:08 (CET)